Over ons

Over ons

Wij, Aidian Belgium (voorheen Mediphos Diagnostics BeLux), zijn een toonaangevend IVD-bedrijf. Wij bieden onze klanten en partners de beste oplossingen en service met een klantgerichte mindset, hoogwaardige producten en een flexibele bedrijfsvoering. Wij stimuleren een efficiënte en vlotte gezondheidszorg door de distributie van betrouwbare diagnostische tests en testoplossingen

Aidian Belgium (voorheen Mediphos Diagnostics Belux) heeft meer meerdere jaren ervaring in de distributie van diagnostische testen en instrumenten ter ondersteuning van de Belgische gezondheidszorg. Met ons ervaren team van 17 medewerkers uit de Benelux, bieden wij lokale opslag en distributie, klantenservice, account management, applicatie ondersteuning aan instrument service aan eerstelijnszorg en laboratoria in België en Luxemburg.

Wij zijn onderdeel van het in Finland gevestigde IVD-bedrijf Aidian Group (voorheen Orion Diagnostica) met 50 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en distributie van betrouwbare diagnostische tests, met name voor de eerstelijnszorg en klinische microbiologie.

Naast het hoofdkantoor in Espoo Finland zijn er lokale kantoren in 12 verschillende landen: Nederland, België, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Polen, Estland en China.

Wij richten ons meer dan ooit op de uitbreiding van ons bedrijf en de ontwikkeling van producten die voldoen aan de eisen van onze klanten, nu en in de toekomst.

Aidian Company Brochure

Values, mission and vision

  • Values
  • Mission
  • Vision